Self Defeating Prophecy

hlvkpanda:

🐣👽🐼👑✌️🐤❤️💅 @slbdnrstvsk365 xx

hlvkpanda:

🐣👽🐼👑✌️🐤❤️💅 @slbdnrstvsk365 xx

Tickets for #DeadCongegation , #GraveMiasma , #Cruciamentum and #ThePsalm concert are finally bought.

Tickets for #DeadCongegation , #GraveMiasma , #Cruciamentum and #ThePsalm concert are finally bought.

#moz

#moz

retromk:

Првиот македонски порно филм - „Врели костени“ - омот за VHS видео касета. 2000 година.
Текст од омотот: „Нецензурирана оригинална верзија!
Малку е студено, но сигурно ќе направам убав бизнис денес. Ајде костени! Море какви костени одам нешто да ебнам … Сакаш да ги пробаш моите костени???
Анален секс, оригинал тон, македонски говор.“
Издавач: Секс шоп Валентино / видеотека Холивуд
Дизајн на омотот: Кома дизајн студио

retromk:

Првиот македонски порно филм - „Врели костени“ - омот за VHS видео касета. 2000 година.

Текст од омотот: „Нецензурирана оригинална верзија!

Малку е студено, но сигурно ќе направам убав бизнис денес. Ајде костени! Море какви костени одам нешто да ебнам …
Сакаш да ги пробаш моите костени???

Анален секс, оригинал тон, македонски говор.“

Издавач: Секс шоп Валентино / видеотека Холивуд

Дизајн на омотот: Кома дизајн студио